Nog even en het is kerst. Iedereen gaat zijn huis gezellig maken met sfeervolle versieringen. Wat mooi is ook leuk om weg te geven. Wij zijn u hierbij graag van dienst. 

 

In de winkel staat een en ander klaar. Ik kan echter niet garanderen dat er altijd genoeg klaarstaat. Soms is alles snel verkocht of heb ik vanwege bestellingen geen tijd om een nieuwe voorraad te maken.

 

Alle stukken worden in de winkel gemaakt. Niets wordt kant en klaar gekocht. U kunt dus ook zelf aangeven wat u graag wilt hebben. We maken het ter plekke of nemen het als bestelling op en dan kunt u het later ophalen. Neem gerust eigen schalen of potten mee. Ik maak ze graag voor u op. 

 

Bestellingen moeten minimaal één dag van te voren gedaan worden. Door de week is het mogelijk dat nog een bestelling voor dezelfde dag kan worden aangenomen. Op vrijdag en zaterdag is dit niet mogelijk. Mijn dag  heeft ook slechts 24 uur. Ik kan dus per dag slechts een beperkt aantal bestellingen aannemen. Wees er dus tijdig bij. Vorig jaar heb ik de laatste dagen geen bestellingen meer kunnen aannemen. 

 

We hebben de gewone openingstijden. Op 24 december sluit de winkel om 15:00 uur. De winkel gaat weer open op maandag 6 januari om 14:00 uur. Heeft u in de vakantieperiode dringend iets nodig dan kunt u bellen of even mailen. Per geval zal ik dan met u overleggen wat mogelijk is.  In geval van rouwwerk zal ik mijn best doen om u van dienst te kunnen zijn.

 

Alvast prettige dagen gewenst en tot gauw in de winkel.