Bloemen

In het assortiment van bloemen zitten altijd: Germini's, Anjers en Rozen. Deze zijn er echter niet altijd in dezelfde kleuren beschikbaar.

 

Verder is er een variëteit in verschillende bloemen die passen bij het seizoen. In het seizoen zijn er dus Tulpen, Hyacinthen, Klaprozen, Kalebassen, Ilex en ga zo maar door. 

 

We creëren variatie in het bloemwerk. Het varieert van hoog, laag, rond, rechthoekig, boeket, bloemstuk,  in constructies, hangend, staand, op schaal of in een vaas.

 

Kortom, altijd divers en verassend!

 

Wilt u een boeket met een speciale bloem of in een bepaalde kleur, dan is dit mogelijk mits u dit tijdig bestelt. Wij kunnen dan met het inkopen van materialen hier rekening mee houden. Graag horen wij het dan twee dagen van tevoren.

 

Zo is het bij ons ook mogelijk om voor een bepaald thema iets te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld voorwerpen of producten in boeketten en bloemstukken verwerken. Denk aan: een kaart, brandweerkraan, beertje, theekopjes en ga zo maar door.

 

U kunt ten alle tijde om een creatieve uitdaging vragen.

 

Een mooi boekt hoeft dan echter nog niet duur te zijn. U kunt wat leuks kopen vanaf € 6,50,=. Een mooi boeket heeft u al voor rond de € 10,=.  Vereer uzelf ook eens op wat leuks en geef het niet altijd weg.

Bloemen bij rouw

Bewust wordt hier de term bloemen bij rouw gebruikt. Het is niet alleen even een standaard biedermeier van rozen, zodat er maar bloemen zijn.

 

Bloemen kunnen een gevoel uitdrukken en dus wat meer zeggen. Veel is mogelijk. Bloemen kunnen op allerlei manieren gebruikt worden om uw rouw uit te drukken of herinneringen te weergeven.

 

Zo wordt het uw persoonlijke laatste groet aan de overledene. 

 

In het rouwwerk kunnen de lievelingsbloemen of planten verwerkt worden van de overledene. Ook kan een bepaald bijpassend thema verwerkt worden. Bijvoorbeeld voor iemand, die van tuinieren hield, kunnen groenten in het bloemwerk verwerkt worden of de kaapsviooltjes van oma.

 

Een voorwerp kan in het bloemwerk verwerkt worden, zoals bijvoorbeeld de pet van opa of moeders breiwerk.

 

Tevens kunnen losse bloemen verzorgd worden. Deze kunnen ook voorzien worden van groen en gewikkeld worden in een blad, zodat ze een verzorgd beeld geven en goed te hanteren zijn.

 

Heeft u speciale wensen, dan kunt u dit altijd aangeven. Het doel is om u op een gepaste en gewenste wijze afscheid te laten nemen, van uw naaste.

Tip: u kunt ook naar ons verwijzen voor het rouwwerk dat anderen willen bestellen. Op deze wijze past al het bloemwerk bij elkaar en geeft het een verzorgd beeld als geheel.

Huwelijk

Bij een huwelijk gaat het bloemwerk verder dan een bruidsboeket. Bloemwerk is mogelijk in de vorm van corsages, bloemen voor op de auto, in de kerk, in de feestzaal en ga zo maar door.

 

Op deze manier krijgt u een mooi feestelijk totaalplaatje van uw grote dag. Een dag waarvan u gedroomd heeft.

  

U kunt bij ons advies inwinnen over de mogelijkheden.

 

Er zijn boeken aanwezig om u een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden. Graag geven wij u advies op basis van uw wensen in bloemen, vormen en waarvoor u bloemen wilt gebruiken.

 

Om dit te bespreken kunt u een afspraak maken, maar u kunt ook langskomen in de winkel. Om u goed van dienst te zijn is het gewenst om een foto van de bruidsjurk mee te nemen en een stukje stof. Dit in verband met de stijl en kleurkeuze.  Wilt u bloemwerk voor op de auto of een bepaalde locatie, dan is het ook goed om daarvan alvast een foto van mee te nemen.

 

Wij voorzien graag samen uw dag feestelijk van kleur en fleur.